Profesionalno čiščenje stanovanja za vse z malo prostega časa

13. 11. 2020

Vsakodnevno  čiščenje stanovanja nam vzame veliko časa. Časa, ki ga bi lahko drugače preživeli z družino, a ga zapravljamo s pospravljanjem in odstranjevanjem umazanije z vseh sob v stanovanju. Ker je najem profesionalnih čistilcev stanovanja postal izjemno popularen trend, si ga lahko privoščimo vsi.

Kvalitetno čiščenje vseh površin v stanovanju

Strokovno čiščenje stanovanja zajema pospravljanje in odstranjevanje umazanije ter prahu iz vseh površin v stanovanju. Pri tem se čistilka najbolj posveti najbolj obiskanim prostorom v stanovanju, saj so le-ti tudi najbolj umazani.

Čiščenje stanovanja - kuhinja
Čiščenje stanovanja zajema tudi čiščenje kuhinjskih površin

Priporočljivo je, da pride zunanja oseba vsaj dvakrat tedensko očistiti vse stanovanje, saj tako ne prihaja do trdovratnih in neodstranljivih madežev. Očistiti lahko damo tudi steklene površine, ki se najtežje počistijo. 

Globinsko odstranjevanje nesnage

Strokovnjaki nam pomagajo tudi pri sesanju in odstranjevanju nesnage s preprog, zaves in sedežnih garnitur. Samo s sesanjem z globinskim sesalcem lahko dosežemo odstranitev nesnage iz površin, ki so prevlečene s tkanino. Tako tudi ne prihaja do gojenja ter razmnoževanja pršic, ki so škodljive za naše zdravje.

Video: Globinsko čiščenje preproge

Odstranjevanje zasušenih madežev v kuhinji

Največje težave pri čiščenju stanovanja nam predstavljajo kuhinjske površine in električni aparati. Pečico je izjemno težko očistiti vseh madežev z domačimi ali v trgovini kupljenimi čistili. Profesionalni čistilci imajo veliko močnejša čistila, ki odstranijo vso umazanijo in vse trdovratne madeže iz vseh površin. Pri tem čistila niso abrazivna in ne povzročajo poškodb pohištva ali aparatov. Čistilci očistijo tudi zelo umazane posode za peko.

Čiščenje umazane kopalnice

Kopalnice so najbolj obiskane sobe v vsem stanovanju in posledično potrebujejo najpogostejše čiščenje. Pospravljanje in odstranjevanje prahu ter madežev nam vzame veliko časa. Zunanji čistilni servisi pa to hitro opravijo namesto nas. Očistijo vse površine, tla in po potrebi tudi stenske ploščice. Odstranijo tudi kamen v WC školjki, ki ga sami ne moremo. Uspešno odstranijo tudi zasušene madeže vodnega kamna na vseh armaturah, talnih površinah in kadeh.

Odstranjevanje prahu iz spalnice

Alergiki imajo veliko težav pri odstranjevanju prahu in pršic iz spalnice. Pri čiščenju dobijo alergijske napade, ki so povsem nepotrebni. Bolje je, da vsi alergiki odstranjevanje prahu zaupajo osebam, ki se ukvarjajo s čiščenjem stanovanja. Čistilci globinsko odstranijo vso umazanijo iz preprog, zaves ali vzmetnic. Posesajo vse težko dostopne točke in odstranijo vso umazanijo. Podjetje pa omogoča tudi odstranjevanje umazane posteljnine, pranje in postiljanje. Tako alergiki nimajo nobenega stika z tkaninami, na katerih so morebitne pršice. Za naše zdravje je priporočljiva menjava posteljnine dvakrat tedensko. 

Ne spreglejte tudi: